lördag, december 26, 2009

Dag 1

Då var man 30 bast och full av rynkor. Jag fick tyvärr ingen fantastisk cykeldag som jag hade hoppats på eftersom det varit regn idag. Vi tog sovmorgon och åkte sen runt i bilen för att hitta någonstans att storhandla men allt var stängt. Vi satte därför ihop cyklarna och tog en lugn 2-timmars runda och kände på grejorna. Det räckte för att få den där sköna känslan som cykling på fina småvägar kan ge. Det är ganska dött här så här års, det bör inte vara så mycket bilar i bergen, vilket är härligt.
På kvällen anslöt Fredrik och vi har varit ute och käkat en sväng. I morgon ska vi upp och käka på hotellet kl 8 (dom öppnar så sent), sen tar vi en 18-milare i bergen. Sa Calobra och Puig Major ska köras. Det ska bli soligt väder, kommer bli magi :-)
Inga bilder idag då vi inte lyckats föra över något från kameran. I värsta fall får ni nöja er med mobilbilder tills vi kommit hem.
Later!

2 kommentarer:

  1. Härligt det låter ! Skriv gärna vade det är för temperatur också. Lite intressant att veta. Kanska drar man till mallis nästa nyår m det är hyfsat varmt. :)

    SvaraRadera
  2. Käka mer så försvinner rynkorna!

    SvaraRadera