måndag, februari 07, 2011

Proffsen är här

I söndags startade Vuelta Mallorca challenge. Det är många storlag med såsom Leopard Trek, Garmin Cervelo, HTC Columbia och Rabobank för att nämna några. Söndagen bjöd på varvlopp inne i Palma. Där gick det undan värre. Måste säga att det är stor skillnad och sitta framför tvn, och lyssna på Vacchi och Adamsson, och se live. Fartkänslan blir betydligt större. Hyfsat vältränade killar med andra ord. Fick en del filmat. Men måste redigera och få lite snabbare nät innan jag kan lägga upp nåt.

Idag stod jag i slakmotan mellan Liucmajor och Randa och kikade. Först en utrbrytning på tre man och sedan klungan 4-5 minuter efter. I morgon ska de köra uppför Piggen från Sollerhållet. Ska stå någonstans högt upp. Det kommer med all säkerhet vara ordentligt uppsplittrat då. Återkommer med rapport.

För egen del så går träningen bra. Problemen med hamstringssenan är så gott som borta. I lördags blev det därför en långrunda. Den första på några veckor. Blev plattåkning upp till Pollenca. Sedan uppför mot Piggen. Halvvägs uppe vek jag dock av ner mot Celvia och därifrån hem. 14 fina mil trillade in på kontot.



/Mattias

3 kommentarer:

  1. Mulligt. Synd att de inte sänder den tävlingen här hemma. Det skulle vara kul att se hur man ska köra Piggen på riktigt.
    /J

    SvaraRadera
  2. Nä, tur att de sänder Qatar-tävlingen istället. Mycket finare. I övrigt inta alls avundsjuk.

    SvaraRadera
  3. Vädret ser bra ut. Fan vad jag längtar. Bara 4 veckor kvar nu :-)

    SvaraRadera